sedikit cerita pasal dia. (jiwang sket)

dia? siapakah dia? okey, fine. aku mengaku yang hati aku betul betul dicuri. bukan sebab hawa nafsu, bukan sebab aku nak saje test power. tp, hakikatnya, aku telah jumpa si dia yang boleh membimbing aku, yang memberi aku semangat, tempat bermanja, tempat berkasih sayang, tempat aku merungkaikan segala isi hati aku terhadap dia.

ya, walaupun aku buruk lagi huduh, tapi, dia dapat menerima aku dengan seadanya. aku akui, dia cantik. tersangat cantik. baik, pandai mengambil hati, tidak pernah pun menghuraikan auratnya didepan aku mahupun rakan rakan aku.

ya, aku tahu, kalian mahu mengatakan kami seperti Beauty and the Beast. memang, kami seperti Beauty and the Beast, dimana aku sang Beast dan dia seorang cantik rupawan. dan aku akan menjaga dia sepenuh hati sehingga titisan darah aku yang terakhir.

jika aku bersama si dia, aku seperti di awangan. dengan gelak tawa, senyuman manjanya. aku cair. cair. dan dengan belaian kasih sayangnya membuatkan aku hilang di dalam awangan tadi.

nama dia? sedap. sungguh sedap. Nur Farhana Binti Abd Hamid. kalau boleh, aku nak cerita kat semua orang yang aku betul betul menyayangi dia. betul! aku sayang dia gila88888 punya gila. aku dah tetapkan niat, azam aku semakin kental, bahawa aku ingin mendirikan rumah tangga dengan dia. mempunyai keluarga, dua orang anak, dua buah kereta berwarna biru, dan jugak sebuah rumah yang selesa untuk kami empat orang ahli keluarga. di laman rumah tersebut akan aku menghabiskan masa bersama anak anak aku agar mereka tidak membesar menjadi seperti bapaknya yang nakal lagi boroi ini. ya, Nur Farhana Abd Hamid. aku berterima kasih kepada mu sebab memberikan aku kebahagiaan, kasih sayang dan cinta kepada ku. aku bersyukur kepada Allah sebab menemukan jodoh aku dengan mu. betul. aku bersyukur. aku telah berubah kerana kehadiran mu.

:D

3 carutan:

kelam rider berkata...

hahahaha.. Berpinar2 usus estinggo aku baca entry ko kali ni. Hahaha

Fantasy Bundle berkata...

jom singgah sini.ada blouse dan dress yang cantik dan murah kat sini http://fantasybundle.blogspot.com

boxx. berkata...

hok3 i mmg perempuan pon nk shop on9 kat blog u auww auww ;)

jgn nk spam sini lah.